Werkplaats medewerker

Location: Lochem, Nederland
Added on: 30/01/2024

Stageco Nederland is dé podiumleverancier in Nederland. Sinds de oprichting in 1991 is het bedrijf uitgegroeid tot trendsetter en marktleider. Stageco Nederland levert diverse (podium)constructies in met name de evenementen- en sportbranche. Niks is ons te gek, we draaien onze hand nergens voor om. We houden van het werk wat we doen en we doen het samen als een team.

Als werkplaatsmedewerker bij Stageco hou jij je bezig met het maken van ons materiaal, zowel van staal als van hout. Samenstellen, assembleren, montage en onderhoud van specials waarbij ook elektrotechniek van pas kan komen. Ook onderhoud van materialen, gereedschappen, uitrustingen en interne transportmiddelen behoort tot je taken. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen en ons terrein aan de Aalsvoort. Je werkt voornamelijk in onze werkplaats in Lochem, maar je bent, indien nodig, wel bereid mee te gaan naar locatie.

Speerpunten:
• Kunnen lassen, in bezit van lascertificaat of bereid dit te halen
• Houtbewerking
• Technisch inzicht
• Kennis van Electro techniek
• Onderhoud materialen, gereedschappen
• Onderhoud interne transportmiddelen
• In teamverband kunnen werken maar ook zelfstandig, creatief en praktisch ingesteld
• Bereid te leren

We zoeken:
Iemand met een technische achtergrond/opleiding (MBO niveau 4), die houdt van uitdagingen en niet snel in paniek raakt. Iemand die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Die in de buurt van Lochem woont. Geen standaard 8 tot 5 mentaliteit heeft.

Stageco biedt jou:
Een mooie functie bij ons bedrijf, een prima loon (tussen de € 2.500,00 en € 3.250,00 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast natuurlijk een hoop lol en gezelligheid incl. vrijdagmiddag snack/borrel.

Enthousiast geworden?
Stuur een mail inclusief C.V. naar info.nederland@stageco.com, t.a.v. Hilde Wenninkmeule.


Download PDF Back to overview